CONTACTFORMULIER

Naam

E-mailadres

Vraag

Ter verificatie

  VERSTUUR

LOGIN

Gebruikersnaam

Wachtwoord

 Financiële /
salaris-administratie
Het opzetten en verzorgen van uw financiele en salaris-administratie.


Financiële/salaris administratie

Veringa Accountants kan zowel uw financiële administratie als uw salarisadministratie opzetten en verzorgen. Hierbij wordt op professionele wijze gebruik gemaakt van software van Exact (Online). Persoonlijke begeleiding is een belangrijk begrip voor ons. Er wordt een persoonlijke begeleider op uw dossier gezet die al uw vragen beantwoordt en uw problemen oplost. Daarnaast is het ons streven om uw vragen / problemen binnen een dag op te lossen, waardoor u niet constant achter de feiten aan hoeft te lopen.


De salarisadministratie wordt over het algemeen verzorgd op ons kantoor. De verzorging van uw financiële administratie kan zowel bij u op locatie als op ons kantoor plaatsvinden. Hierbij kunt u ook denken aan de aangiften omzet-, loon- en vennootschapsbelasting, de samenstelling van uw jaarrekening en de verzorging van uw aangifte inkomstenbelasting. Tevens bestaat de mogelijkheid om een back-up aan te leveren van uw administratie of een Excel bestand vanuit waar wij verder de aangiften omzet-, loon- en vennootschapsbelasting verzorgen en uw jaarrekening samenstellen.


De specialisatie van Veringa Accountants is het midden- en kleinbedrijf. Denk daarbij aan eenmanszaken (ZZP'er), Besloten Vennootschappen en VOF's. Omdat elke onderneming verschillend is met gedifferentieerde vraagstukken is het verstandig om contact met ons op te nemen om zo een profiel te kunnen schetsen van uw organisatie.

 
 
 

contact

Veringa BV
Veringa Accountants
Bouwstraat 45K
3572 SP UTRECHT

 

Tel: 030-2515013
Fax: 030-2543365
KVK: 30205083
info@veringa.com