CONTACTFORMULIER

Naam

E-mailadres

Vraag

Ter verificatie

  VERSTUUR

LOGIN

Gebruikersnaam

Wachtwoord

 BelastingenCorrect, tijdig en fiscaal optimaal uw belastingaangiften geregeld.


Belastingen

Inkomstenbelasting

(Teveel) Belasting betalen is niet leuk, daarom doet u er goed aan om uw aangifte inkomstenbelasting te laten verzorgen door een professionele organisatie. Wij verwerken uw aangifte inkomstenbelasting op zorgvuldige wijze waarbij de juistheid, tijdigheid en fiscale optimalisatie voorop staan. De fiscale deskundigheid binnen ons kantoor garandeert een correcte en adequate afhandeling van uw aangifte. Mogelijke verschillen van inzicht met de belastingdienst worden op afdoende wijze afgehandeld.

Omzetbelasting / loonbelasting / vennootschapsbelasting

Naast de verzorging van uw financiële administratie doet Veringa Accountants indien gewenst (periodieke) aangifte van de omzetbelasting en aangifte loonheffingen. Een veel voorkomende oorzaak van een faillissement is dat de ondernemer zijn administratieve verplichtingen niet is nagekomen en zodoende zijn onderneming niet beheerst. Een fiscaal juiste en tijdige aangifte is dus van belang.

Indien u uw aangifte inkomstenbelasting door Veringa Accountants wilt laten verzorgen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook vrijblijvend een gesprek aanvragen van ongeveer een half uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden voor u.

 
 
 

contact

Veringa BV
Veringa Accountants
Bouwstraat 45K
3572 SP UTRECHT

 

Tel: 030-2515013
Fax: 030-2543365
KVK: 30205083
info@veringa.com